Totalt antall sidevisninger

søndag 4. mars 2012

Rambo-presten i Faistos


I landsbyen Voriza ikke langt fra Faistos bestemte en 23 år gammel gutt og hans 15 år gamle kjæreste seg for å rømme sammen. Hun var datter av landsbyens prest. Hennes mor fikk imidlertid nyss i planene, og varslet straks presten, jentas far. Han ble ordentlig forbannet, tok med seg jaktrifla og startet å skyte på huset  til guttens familie. Etterforskere fant 12 tomhylser rundt eiendommen.  Den 39 år gamle presten er nå ettersøkt, og politiet i Mires har gjennomført en foreløpig høring.
 Dette er imidlertid ikke første gang presten skremmer sine sognebarn ved å oppføre seg som Rambo. I 2010 hadde han og broren med våpen i hånd hentet en lokal forretningsmann ut fra en kafe. Saken endte i retten, men presten fikk en betinget dom ettersom forretningsmannen ikke ble skadet.  Kirken drøftet også saken, men lot ham beholde prestekappen ettersom ingen var skadet.
Nå mener folk i landsbyen at det er nok, og at prerstens oppførsel er fullstendig uakseptabel, og ikke forenlig med prestegjerningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar